Säällä on huomattava vaikutus golfkauden pituuteen Suomessa. Mikäli kuitenkin haluat jatkaa pelaamista vuodenajasta riippumatta, olet lämpimästi tervetullut osallistumaan golfmatkoillemme! 

Järjestämme golfmatkoja yhteistyössä Suomen suurimman golfryhmämatkojen järjestäjän www.ongolf.fi  kanssa. 

Matkoilla syntyy sekä uusia tuttavuuksia että kehitytään golfaajina. Aamupäivisin on opetusta rangella ja lähipelialueilla, jonka jälkeen lähdemme kentälle pelaamaan. Matkakohteet valitaan aina huolella ja kustannussäästöä syntyy tiiviin yhteistyöverkostomme ansiosta.

Kevään ja Syksyn 2019 Peli- ja golfopetusmatkat

Diamond Golf Itävalta Wien 25-28.4.2019 4 pv OPETUSMATKA. (Loppuunmyyty)

Hinta 1240 € /hlö/2hh

Lähde opetusmatkalle uudelle kiehtovalle ja nousevalle viini- ja golfalueelle – Itävaltaan. Golflomalla pääset kokemaan huippuluokan golfia Itävallan arvostetuimman viinialueen kentillä. Tällä matkalla nähdään kauniita maisemia ja nauttitaan Itävallan huikeasta luonnosta.

Diamond Golf sijaitsee alle tunnin ajomatkan päässä Wienistä ja lentokentästä. Golfkeskuksessa on järjestetty Euroopan Tourin osakilpailun jo vuodesta 2010 alkaen The Diamond -kisakentällä. Matkalla pelataan myös erinomainen Adamstalin kenttä, jonka maisemat ovat huikeat. Adamstalin kenttä jää varmasti kaikkien mieleen yhtenä näyttävimmistä kentistä mitä olet pelannut.

Diamond Country Clubin vuonna 2015 avattu hotelli sijaitsee kentän yhteydessä. Golfkeskuksesta löytyy myös kaksi erihenkistä ravintolaa. Hotelli ja golfklubi on viehättävä yhdistelmä vanhaa kartanoa ja uudempia hotellirakennuksia. Matkan hintaan kuuluu neljä kierrosta golfia ja PGA Pro Marko Kallisen golfopetus.

Marko Kallisen opetusmatka: Diamond Golf, buffetaamiainen ja 3 illallista

Lentoaikataulu: Lähtö to 25.4. Helsinki 08:30 - Wien 09:55 Paluu su 28.4. Wien 19:15 - Helsinki 22:35

Hinta sisältää: Finnairin suorat lennot Hki-Wien-Hki, matkatavaranruumaan 23kg ja käsimatkatavaran 8kg, lentokenttä-ja golfkenttäkuljetukset,Majoituksen Diamond Golf Resort **** Buffetaamiaiset, 3 illallista, 4 green feetä (3xDiamond Golf ja 1xAdamstal)Viininmaistelun hotellilla, Marko Kallisen opetus-ja mtkanvetäjänpalvelut.

Talvi 2019

Pula Golf Mallorca, 18-25.10.2019 7 pv Opetusmatka 1680 €

Sueno Deluxe Turkki, all-inclusive 9-16.11.2019 7 pv Opetusmatka 1660 €

PGA Pro Marko Kallinen järjestää halukkaille matkan aikana myös fysiikkatestejä ja Swing Fitting -kartoituksia, joiden kautta saat vinkkejä swingisi selkiyttämiseen ja kehittämiseen. Kallinen tarjoaa halukkaille matkan jokaisena pelipäivänä 1 – 1,5 tuntia ryhmäopetusta, peliopetusta ja kaikille halukkaille aamuisin fysiikkatreenit kuntosalilla sekä välipäivinä mahdollisuuden yksityisopetukseen.

Lisätiedot sekä varaukset, http://www.ongolf.fi/opetusmatkat  sivuilta tai bestgolf12@gmail.com / 0500748212