Säällä on huomattava vaikutus golfkauden pituuteen Suomessa. Mikäli kuitenkin haluat jatkaa pelaamista vuodenajasta riippumatta, olet lämpimästi tervetullut osallistumaan golfmatkoillemme! 

Järjestämme golfmatkoja yhteistyössä Suomen suurimman golfryhmämatkojen järjestäjän www.ongolf.fi  kanssa. 

Matkoilla syntyy sekä uusia tuttavuuksia että kehitytään golfaajina. Aamupäivisin on opetusta rangella ja lähipelialueilla, jonka jälkeen lähdemme kentälle pelaamaan. Matkakohteet valitaan aina huolella ja kustannussäästöä syntyy tiiviin yhteistyöverkostomme ansiosta.

Talven 2019 Peli- ja golfopetusmatkat

Golf Del Sur Teneriffa, 5-12.3.2019 OPETUSMATKA (loppuunmyyty)

Hinta 1590 € jaetussa 2hh

Golf del Sur sijaitsee vain lyhyen ajomatkan päässä Teneriffan saaren eteläiseltä lentokentältä ja sen alueella on useita tasokkaita hotelleja sekä kaksi saaren golfkentistä; Golf del Sur ja Amarilla.

Matkalla asutaan pienen ja viehättävän Los Abrigosin kalastajakylän kupeessa, josta on lyhyt ajomatka golfkentille. Hotelli Vincci Tenerife Golf sijaitsee kallionkielekkeen reunalla kauniilla paikalla. Aivan hotellin edessä on muutamia ravintoloita ja pieni ostoskatu. Hotellin vierestä pääsee pientä kävelypolkua pitkin läheiseen Los Abrigosin kylään. Vilkkaampaa iltaelämää ja ostoksia sekä kauniita hiekkarantoja löytyy lyhyen matkan päästä Playa de las Americasista, jonne on n. 20 minuutin ajomatka.Lomaviikon aikana pelataan Golf del Surin ja Amarillan kentät, joista Golf del Surin kentän kolmea 9-reikäistä kenttää yhdistellään eri kombinaatioilla. Amarillan kenttä pelataan kaksi kertaa viikon aikana.

Marko Kallisen opetusmatka: Vincci Tenerife Golf, buffetaamiaiset ja 4 illallista 5 kierrosta golfia 5.3.-12.3.2019 hinta 1590 €

Lentoaikataulu: Lähtö Ti 5.3. Helsinki 10:40 - Teneriffa 15:15 Paluu Ti 12.3. Teneriffa 16:05 - Helsinki 00:20 (+1)

Lisähintaan, Golfbägikuljetus lennolla + 80 €, Superior huone + 50 €/hlö, majoitus 1hh +230/260€

Hinta sisältää: Norwegianin lennot hki-teneriffa-hki, matkalaukun kuljetuksen lentokoneessa, lentokenttäkuljetukset, ja Majoituksen Vincci Tenerife Golf hotelissa ****

Buffetaamiaiset ja 4 illallista, 5 kierrosta golfia, Golfkenttäkuljetukset ja Marko Kallisen opetus ja matkanjohtajapalvelut

Diamond Golf Itävalta Wien 25-28.4.2019 4 pv OPETUSMATKA. (Loppuunmyyty)

Hinta 1240 € /hlö/2hh

Lähde opetusmatkalle uudelle kiehtovalle ja nousevalle viini- ja golfalueelle – Itävaltaan. Golflomalla pääset kokemaan huippuluokan golfia Itävallan arvostetuimman viinialueen kentillä. Tällä matkalla nähdään kauniita maisemia ja nauttitaan Itävallan huikeasta luonnosta.

Diamond Golf sijaitsee alle tunnin ajomatkan päässä Wienistä ja lentokentästä. Golfkeskuksessa on järjestetty Euroopan Tourin osakilpailun jo vuodesta 2010 alkaen The Diamond -kisakentällä. Matkalla pelataan myös erinomainen Adamstalin kenttä, jonka maisemat ovat huikeat. Adamstalin kenttä jää varmasti kaikkien mieleen yhtenä näyttävimmistä kentistä mitä olet pelannut.

Diamond Country Clubin vuonna 2015 avattu hotelli sijaitsee kentän yhteydessä. Golfkeskuksesta löytyy myös kaksi erihenkistä ravintolaa. Hotelli ja golfklubi on viehättävä yhdistelmä vanhaa kartanoa ja uudempia hotellirakennuksia. Matkan hintaan kuuluu neljä kierrosta golfia ja PGA Pro Marko Kallisen golfopetus.

Marko Kallisen opetusmatka: Diamond Golf, buffetaamiainen ja 3 illallista

Lentoaikataulu: Lähtö to 25.4. Helsinki 08:30 - Wien 09:55 Paluu su 28.4. Wien 19:15 - Helsinki 22:35

Hinta sisältää: Finnairin suorat lennot Hki-Wien-Hki, matkatavaranruumaan 23kg ja käsimatkatavaran 8kg, lentokenttä-ja golfkenttäkuljetukset,Majoituksen Diamond Golf Resort **** Buffetaamiaiset, 3 illallista, 4 green feetä (3xDiamond Golf ja 1xAdamstal)Viininmaistelun hotellilla, Marko Kallisen opetus-ja mtkanvetäjänpalvelut.

PGA Pro Marko Kallinen järjestää halukkaille matkan aikana myös fysiikkatestejä ja Swing Fitting -kartoituksia, joiden kautta saat vinkkejä swingisi selkiyttämiseen ja kehittämiseen. Kallinen tarjoaa halukkaille matkan jokaisena pelipäivänä 1 – 1,5 tuntia ryhmäopetusta, peliopetusta ja kaikille halukkaille aamuisin fysiikkatreenit kuntosalilla sekä välipäivinä mahdollisuuden yksityisopetukseen.

Lisätiedot sekä varaukset, http://www.ongolf.fi/opetusmatkat  sivuilta tai bestgolf12@gmail.com / 0500748212