Säällä on huomattava vaikutus golfkauden pituuteen Suomessa. Mikäli kuitenkin haluat jatkaa pelaamista vuodenajasta riippumatta, olet lämpimästi tervetullut osallistumaan golfmatkoillemme! 

Järjestämme golfmatkoja yhteistyössä Suomen suurimman golfryhmämatkojen järjestäjän www.ongolf.fi  kanssa. 

Matkoilla syntyy sekä uusia tuttavuuksia että kehitytään golfaajina. Aamupäivisin on opetusta rangella ja lähipelialueilla, jonka jälkeen lähdemme kentälle pelaamaan. Matkakohteet valitaan aina huolella ja kustannussäästöä syntyy tiiviin yhteistyöverkostomme ansiosta.

Talven 2019 Peli- ja golfopetusmatkat

Pula Golf Mallorca, 18-25.10.2019 7 pv Opetusmatka 1680 € (0 paikkaa jäljellä) Varaa nyt!!

Marko Kallisen lokakuun opetusmatka suuntautuu Mallorcan saaren itäpuolella Cala Millorin alueella sijaitsevaan Pula Golf Resortiin. Voit rentoutua golfin ohella kauniissa ja rauhallisessa ympäristössä. Pieni, mutta idyllinen hotelli ja klubitalo sijaitsevat 1500-luvun kauniissa linnassa. Resortissa on kuitenkin kaikki nykyajan mukavuudet kuten esim. kylpylä, jossa mm. lämmitetty uima-allas, jacuzzi, sauna ja höyrysauna.Pula Golfin golfkenttä sijaitsee resortin yhteydessä. Jose Maria Olazabalin uudelleen suunnitteleman kentän väylät ovat pääasiassa tasaisia muutaman lammen sekä ojien tuodessa sopivasti haasteita peliin. Kenttä on myös vaihtelva, joten kahta samanlaista väylää ei tule vastaan. Pula Golfissa on erinomaiset harjoittelualueet, joihin kuuluu mm. osittain katettu kaksitasoinen range sekä lähipelialue.Kierroksen jälkeen voit nauttia espanjalaisen ja mallorcalaisen keittiön antimista tyylikkäässä rustiikkisessa klubin ravintolassa tai nauttia virvokkeita näyttävissä golfkenttämaisemissa. Matkan hintaan kuuluu aamiaiset, kuusi illallista ja unlimited golf Pula Golfin kentällä sekä Marko Kallisen opetuspalvelut.

Marko Kallisen opetusmatka: Pula Golf Resort, buffetaamiaiset ja 6 illallista Unlimited golf Pula Golf 18.10.-25.10.2019 hinta 1680 €

Lentoaikataulu: Lähtö Pe 18.10. Helsinki 07:30 - Mallorca 10:30 Paluu Pe 25.10. Mallorca 11:20 - Helsinki 16:20

Sueno Deluxe Belek Turkki, all-inclusive 9-16.11.2019 7 pv Opetusmatka 1660 €

(0 paikkaa jäljellä)

Belek tunnetaan välimeren parhaana golfkohteena, kentät ovat toinen toistaan upeampia, hotellit todella tasokkaita, palvelu hyvää ja ystävällistä. Alueen uusin ja parhaimistoon kuuluva viiden tähden Sueno Deluxe -hotelli sijaitsee omalla rannalla ja sillä on laajat uima-allasalueet. Hotelli on kerännyt avaamisen jälkeen mainetta huikeasta seisovasta pöydästä ja tasokkaista ravintoloistaan. Hotellin kylpyläosasto kuuluu ehdottomasti Belekin parhaimmistoon.Golfklubi sijaitsee kävelymatkan päässä, mutta sinne on järjestetty myös kuljetus. Suenolla on kaksi maailmanluokan kenttää Dunes ja Pines. Pinesin on hyvätasoinen championship -kenttä, jonka monet lähestymiset lyödään hyvin suojatuille viheriöille. Pinesille on ominaista voimakkaasti kumpuilevat väylät. Dunesin kenttä on puolestaan leppoisampi kokonaisuus ja muutamaa erikoista väylää lukuun ottamatta miellyttävä klubikenttä. Kentän erikoisuutena on väylien links-tyyppinen aaltomainen muotoilu, tasaista kohtaa on vaikea löytää.Matkan hintaa kuuluu tasokas all inclusive ja viisi kierrosta golfia Suenon kentillä sekä PGA Pro Marko Kallisen golfopetus viitenä päivänä. All inclusive on voimassa myös Suenon toisessa hotellissa Sueno Golfissa sekä golfklubilla. Matkan aikana pelataan myös European Tourin finaalikisa Caryan kentällä, jonne on mahdollisuus lähteä seuraamaan finaalipäivää su 10.11.

Marko Kallisen opetusmatka: Sueno Deluxe, all inclusive 5 kierrosta golfia 9.11.-16.11.2019 hinta 1660 €

Lentoaikataulu: Lähtö La 9.11. Helsinki 10:50 - Antalya 15:40 Paluu La 16.11. Antalya 07:00 - Helsinki 09:55

PGA Pro Marko Kallinen järjestää halukkaille matkan aikana myös fysiikkatestejä ja Swing Fitting -kartoituksia, joiden kautta saat vinkkejä swingisi selkiyttämiseen ja kehittämiseen. Kallinen tarjoaa halukkaille matkan jokaisena pelipäivänä 1 – 1,5 tuntia ryhmäopetusta, peliopetusta ja kaikille halukkaille aamuisin fysiikkatreenit kuntosalilla sekä välipäivinä mahdollisuuden yksityisopetukseen.

Lisätiedot sekä varaukset, http://www.ongolf.fi/opetusmatkat  sivuilta tai bestgolf12@gmail.com / 0500748212