TPI ja Swing Fitting

Kärsitkö liikerajoitteista? Haluatko parantaa swingiäsi?

TPI-kartoituksen ja Swing Fittingin avulla on mahdollista selvittää pelaajan liikerajoitteet ja harjoitella niistä pois sekä optimoida henkilökohtainen swingprofiili. Kartoitusten avulla parannat lyöntiäsi ja varmistat tekniikkasi puhtauden.

TPI-kartoitus

TPI-kartoitus on fysiikkakartoitus, joka koostuu 11 eri liiketestistä.

Testien avulla havaitaan pelaajan mahdolliset liikerajoitteet. Liikerajoitteiden määrittämisen jälkeen tulokset analysoidaan ja sovitaan täysin henkilökohtaisesta harjoitusohjelmasta, jonka avulla rajoitteita saadaan lievennettyä tai niistä päästään mahdollisesti kokonaan eroon.

Swing Fitting

Swing Fittingin tarkoituksena on löytää pelaajan luontaisesti tehokkain tapa lyödä palloa.

Swing Fitting -systeemin avulla pelaajalle haetaan optimaalinen alkuasento, grippi, stanssi, pallon paikka, lantion liikemalli, lantion nopeus, swingin taso, swingin pituus ja swingin tempo – eli henkilökohtainen swingiprofiili. Jokaiselle pelaajalle avain onnistuneisiin lyönteihin on oikeassa ajoituksessa eli siinä, että käsien ja lantion nopeus sekä lyönnin ajoitus saadaan kohdalleen. Tällöin jokainen lyöntiin vaikuttava elementti on oikea-aikaisesti oikeassa asennossa osumahetkellä.

Swing Fitting -systeemin avulla pelaajan on helpompi ymmärtää, mitkä ovat juuri itselle sopivat ja oikeanlaiset liikkeet sekä liikeradat. Kun kehon sanelema henkilökohtainen swingiprofiili on löydetty, keho voi toimia sille luontaisella tavalla, jolloin siihen kohdistuu minimaalinen kuormitus. Lyöntivarmuus saavutetaan oikeanlaisilla täsmällisillä harjoitteilla sekä riittävällä määrällä toistoja. Swing Fitting -systeemin avulla voidaan valita pelaajan henkilökohtaista swingiprofiilia vahvistavat harjoitteet, minkä seurauksena swingi on helposti toistettavissa myös pelattaessa. Aina kun pelaajan swingi on optimoitu, lyöntitarkkuus ja lyöntimitta lisääntyvät. Swing Fitting -systeemin avulla pystytään paikantamaan henkilökohtaiseen swingiprofiiliin liittyvä kehon moottori, joka on olennainen osa tehokkaan ja tarkan golfswingin tuottamisessa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää »