Valmennuspaketit

Valmennusta Tahdolla, Taidolla ja Halulla

Haluaisitko oman henkilökohtaisen valmentajan, joka auttaa sinua kehittymään lajin parissa, kannustaa ja tukee niin ylä- kuin alamäkien edessä?

Pro Marko Kallinen on valmentajasi, jonka valmennusfilosofia perustuu vahvuuksien kautta etenemiseen ja heikkouksien muuttamiseen vahvuuksiksi. Erilaiset valmennuspaketit ovat kokonaisvaltainen keino pureutua valmennettavan omaan tekemiseen. Perustekninen osaaminen pitää olla hallussa, jotta voi kehittyä eteenpäin ja nauttia pelistä.

Valmennusta rohkealla ja rennolla asenteella

Valmennus ei keskity vain virheisiin, vaan jokaisen pelaajan kannalta tärkeisiin asioihin. Etsimme yhdessä ne harjoittelutavat ja mielikuvat, joilla saadaan aikaan oikeanlainen liike ja tulos. Tärkeää on usko omaan tekemiseen, omien vahvuuksien ja heikkouksien ymmärtäminen sekä niiden hyväksyminen.

Valmennuksessa oleellista on myös, että pelaaja tietää mitä on oma tekeminen ja oma peli. Pitää ymmärtää mitä ja miksi tehdään niin kuin tehdään. Tulee omata tilanneälyä, reagoida oikein tilanteisiin ja käyttää omia vahvuuksiaan. On hyvä osata itse tulkita itseään erilaisina päivinä elämässä ja pelissä, sekä valmistautua erilaisiin tilanteisiin mahdollisimman hyvin.

Kauden 2022 golfvalmennuspaketit

Valmennuspaketteja on saatavilla aikuisille ja junioreille. Paketit koostuvat esimerkiksi: 6 X 55 min opetusta, 350 €, juniorit 280 €. Sisältäen  myös 9 reiän peliopetuksen.      

Kysy myös räätälöityjä paketteja!

Luontainen swingisi ja liikkumisesi helpottaa toistettavuutta. Testaamme, mikä on sinulle luonnollista ja rakennamme pelisi sille.

Ota yhteyttä ja kysy lisää »

Valmennukseni filosofia

Rohkea ja Rento asenne tekemiseen. Kiteytettynä: Tahto, Taito ja Halu.

"Tarkkaile ajatuksiasi, niistä tulee sanoja.
Tarkkaile sanojasi, niistä tulee tekoja.
Tarkkaile tekojasi, niistä tulee luonne.
Tarkkaile luonnettasi, siitä tulee kohtalosi."

- Jack Outlaw

Golfopetusta tasosi mukaan

Golfin aloittaminen ei ole koskaan liian myöhäistä